popkoor svp geeft kerstconcert

Popkoor SVP geeft samen met het RK Kinderkoor en het RK Tienerkoor een Kerstconcert. Dat gebeurt op zondagmiddag 21 december om 14.30 uur in Zaal Oortwijn Heino. Maandag start de voorverkoop.

De kaartjes zijn te koop bij de Smulbaai en via boxebeldvermeulen@hetnet.nl. De drie koren hebben een prachtig kerstprogramma opgesteld. De entree kost 5 euro voor volwassenen, voor basisschoolkinderen kost een toegangskaartje 2,50 euro. Er vindt ook een verloting plaats met mooie prijzen.

De opbrengst van dit concert gaat naar Cycle4Girls van Plan Nederland in Vietnam. Koorlid Paulien Boxebeld gaat in maart 2015 in Vietnam een uitdagende fietstocht doen. Haar doel is 3000 euro in te zamelen zodat drie Vietnamese meisjes en hun gemeenschap toegang krijgen tot onderwijs, veilig drinkwater en gezond voedsel.

Voor meer info: Paulien Boxebeld, boxebeldvermeulen@hetnet.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.