poll kunstgras uit betaald voetbal weren

Kunstgras moet uit het betaald voetbal verdwijnen. Dat is de stelling op onze website deze week. Feyenoord, Ajax en PSV pleiten voor een verbod op de kunstondergrond, terwijl PEC Zwolle eigenlijk niet anders kan.

“De beschikbaarheid van het veld is voor ons een enorm voordeel. Er kan altijd op gespeeld en getraind worden door meerdere teams en de kwaliteit van het veld is gewaarborgd. Daarnaast is het financiële plaatje van de club belangrijk en kunstgras draagt daar aan bij. We hebben geen extra trainingscomplex nodig en besparen op de onderhoudskosten van de grasmat. Alles bij elkaar opgeteld levert het PEC dus veel voordeel op,” vertelde Gerard Nijkamp van Zwolle ons.

Eagles wil echter ook liever alleen echt gras. Voorzitter Lugt: “De voetbalbond wil voor iedereen zoveel mogelijk een gelijke competitie aanbieden. Bij tennis worden toch ook geen wedstrijden op gras en gravel gespeeld gedurende één toernooi?”

Afgelopen week stond op onze website een stelling over aansprakelijkheid van fietsers die een ongeluk veroorzaken, omdat ze met hun telefoon bezig zijn. Stel ze aansprakelijk, stelden wij. Die stelling vond veel steun bij de bezoekers van onze website.

Stel fietser aansprakelijk bij botsing door bellen

93% Eens

7% Oneens

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.