Home / archiefcentraal / piet zoon officieel met ontslag

piet zoon officieel met ontslag

Raalte zit vanaf heden een maandje zonder burgemeester. Vanmiddag om 15.15 uur is zijn ontslagbrief voorgelezen en akkoord bevonden. Zoon zat er bij en keek er naar: met tranen in zijn ogen. Het afscheid emotioneert hem.

Ank Bijleveld, de commissaris van de Koning, roemt Zoon vooral omdat hij de politiek in Raalte weer genormaliseerd heeft. Er is nog wel eens wat te doen in Raalte, maar na het vertrek van burgemeester Zuidwijk, een tijd van zo ongeveer een burgemeester per half jaar, is door Zoon doorbroken.

Bijleveld roemt Zoon ook vanwege zijn enthousiaste inzet tijdens de Ladies Ride en de wandelvierdaagse, ook al is naar eigen zeggen, Zoon niet echt een partybeest. Ank Bijleveld tot slot: Zoon heeft zich tomeloos ingezet voor Raalte.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.