piet zoon officieel met ontslag

Raalte zit vanaf heden een maandje zonder burgemeester. Vanmiddag om 15.15 uur is zijn ontslagbrief voorgelezen en akkoord bevonden. Zoon zat er bij en keek er naar: met tranen in zijn ogen. Het afscheid emotioneert hem.

Ank Bijleveld, de commissaris van de Koning, roemt Zoon vooral omdat hij de politiek in Raalte weer genormaliseerd heeft. Er is nog wel eens wat te doen in Raalte, maar na het vertrek van burgemeester Zuidwijk, een tijd van zo ongeveer een burgemeester per half jaar, is door Zoon doorbroken.

Bijleveld roemt Zoon ook vanwege zijn enthousiaste inzet tijdens de Ladies Ride en de wandelvierdaagse, ook al is naar eigen zeggen, Zoon niet echt een partybeest. Ank Bijleveld tot slot: Zoon heeft zich tomeloos ingezet voor Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.