petitie gestart tegen beveiligingsbeleid eagles

Onder de supporters van Go Ahead Eagles is een petitie gestart om het beleid van de Deventer eredivisieclub op het gebied van beveiliging aan te passen. Aanleiding daarvoor is het opleggen van stadionverboden aan meerdere, maar bovenal zeer betrokken supporters.

Het opleggen van een stadionverbod aan een zeer trouwe en betrokken supporter van Eagles leidde tot onrust bij de achterban. Er werd daarnaast veel gesproken over belangenverstrengeling binnen het beveiligingsbeleid van de club.

De inleidende tekst van de petitie luidt: “Wij, supporters van Go Ahead Eagles, constateren dat er duidelijk sprake is van belangenverstrengeling wanneer de directeur van Rosec Security BV, tevens plaats heeft als veiligheidscoordinator, en ook in de COGA commissie zit. Hierdoor kan men geen objectief oordeel geven of er al dan niet sprake is van een stadionverbod bij ongewenste gedragingen.” COGA staat voor Casus Overleg Go Ahead Eagles.

Zij die de petitie ondertekenen eisen dat Go Ahead Eagles per direct een andere objectieve beveiliger inhuurt of dat Robert Aalders, mede-eigenaar van Rosec, zijn functie binnen de club opgeeft om plaats te maken voor een nieuwe veiligheidscoördinator.

Bij Rosec is men zich van geen kwaad bewust. Het bedrijf [url=

http://staging2.deventercentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=23532]stelt[/url] dat zij ten onrechte als ‘boeman’ wordt aangewezen.

De petitie is op moment van schrijven al veertig keer getekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.