pedro pico misschien niet op mbi terrein

Op dit moment is er nog geen programmering bekend en ook of het festival dit jaar wederom bij MBI gehouden kan worden is onduidelijk. Echter maakt de organisatie zich nog niet teveel zorgen: “Sinds jaar één wisten wij dat onze locatiekeuze tijdelijk zou zijn, en we mogen ons al gelukkig prijzen dat we hier inmiddels al 5 jaar zitten. Het doel is om nog een laatste festival op ‘’ons’’ terrein te organiseren en kijken dan met gezonde spanning naar alle mooie toekomstplannen voor herontwikkeling van het MBI-terrein,” stelt de organisatie in een persbericht.

Pedro Pico Pop wordt georganiseerd door Stichting Popcultuur Raalte en kent een organisatie van ongeveer 10 man sterk. Dit wordt aangevuld door de TTS (Team Technische Staf) die de laatste jaren ook inzetbaar is bij andere evenementen. De organisatie heeft kantoor in de Huishoudschool Raalte. Pedro Pico Pop is voor 2015 op zoek naar enthousiastelingen die een steentje bij willen dragen. Met name zijn we op zoek naar mensen met achtergrond in PR en of marketing en sponsorwerving, maar stuur vooral een mailtje voor meer informatie: info@pedropicopop.com

Kijk voor meer informatie op staging2.pedropicopop.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.