pec zwolle aast op ex eaglesdoelman

Ex-Eagle Eloy Room kan zomaar komend seizoen onder de lat staan bij aartsrivaal PEC Zwolle. Volgens het Algemeen Dagblad ziet de club uit Zwolle de tweede doelman van Vitesse als een goede vervanger bij een mogelijk vertrek van Warner Hahn. Ook Erwin Mulder (Feyenoord) wordt genoemd.

Hahn is momenteel op huurbasis overgekomen van Feyenoord naar PEC. Maar gezien het feit dat Mulder deze zomer vertrekt bij de Rotterdammers, is de kans groot dat Feyenoord de huidige PEC-doelman weer terughaalt.

Eloy Room stond afgelopen zomer al in de belangstelling van PEC Zwolle om Diederik Boer op te volgen. Maar destijds zou de Vitessenaar te duur zijn. Deze zomer is hij transfervrij.

Room kwam vorig seizoen op huurbasis van Vitesse naar Deventer. Hij keepte 20 wedstrijden in de Eredivisie, waarna de Arnhemmers hem plots weer terugnamen. Dit in verband met een blessure van hun eerste doelman, Piet Velthuizen. Eagles maakte de rest van het seizoen af met de Deense doelman Stephan Andersen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.