pec aanvaller karagounis lang aan de kant

Thanasis Karagounis komt dit seizoen niet meer in actie voor PEC Zwolle. De Griekse aanvaller heeft deze week tijdens een training de voorste kruisband van zijn knie afgescheurd, zo bleek vrijdag bij een scan in het ziekenhuis.

Karagounis is hierdoor naar verwachting zeker negen maanden uitgeschakeld. “Een persoonlijk drama”, aldus trainer Ron Jans tegenover RTV Oost.

De Griek was nog niet zo lang hersteld van een enkelblessure, die hem de eerste maanden van het seizoen aan de kant hield. Dinsdag sloeg het noodlot dus opnieuw toe en iedereen vermoedde direct al dat het wel eens een zware blessure kon zijn.

Jans: “De eerste dagen was hij er behoorlijk emotioneel onder. Dit moet hij echt even verwerken. Gelukkig is hij wel een vechtertje.” Karagounis zal binnenkort in Nederland worden geopereerd. Daarna moet hij dus nog maandenlang revalideren.

PEC Zwolle nam de 23-jarige aanvaller vorig seizoen in de winterstop over van het Griekse Atromitos. Karagounis kwam tot nu toe vijftien keer in actie in het eerste elftal en scoorde eenmaal.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.