overwetering ziet voorwaarts de punten stelen

Overwetering heeft ongelukkig met 1-3 verloren van Voorwaarts uit Twello. De gasten stolen de punten in Olst, want Overwetering was lange tijd de betere ploeg. Door de nederlaag zakt de ploeg van Henk van Norel twee plekken in het klassement.

Na een kwartier spelen kwamen de gasten op voorsprong in Olst. Bruce Schotman zorgde voor de openingstreffer. Na ene half uur spelen noteerde Overwetering de gelijkmaker. Brams de Haas was de doelpuntenmaker op aangeven van Jelle Lucassen. Het kwartier voor rust domineerde de ploeg van Henk van Norel, maar het overwicht kon niet worden omgezet in doelpunt. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams rusten.

In de tweede helft bleef Overwetering grotendeels de bovenliggende partij. Overwetering spelers Paulino Kifeta en Stefan Hekman hadden het vizier niet op scherp staan. Na 83 minuten komt Voorwaarts voor de tweede keer in de middag op voorsprong. Ismar Maglajic schiet de bal tegen de touwen. In de blessuretijd krijgt Overwetering de deksel op de neus. In een verwoedde poging ging Overwetering-doelman Sven Hafkamp mee naar voren. De bal kon door Voorwaarts worden uitverdedigd en kwam terecht bij Rick Timmermans. Hij schoot de bal vervolgens van grote afstand in het Olster doel.

Over twee weken gaat Overwetering op bezoek bij Schalkhaar. Een belangrijk duel aangezien Overwetering bij winst Schalkhaar kan passeren op de ranglijst.

Ranglijst 2J:

1: Tubantia 9-25

2: WSV 9-21

3: Helios 9-19

4: Stevo 9-18

5: Voorwaarts 9-13

6: SDC’12 9-11

7: Suryoye 9-10

8: Schalkhaar 9-10

9: Achilles’12 8-9

10: Wijhe’92 9-9

11: Overwetering 9-8

12: PH Almelo 9-8

13: KOSC 8-5

14: Lemelerveld 9-5

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.