overwetering in spektakelstuk langs sdc12

Overwetering heeft voor eigen publiek drie punten gepakt tegen SDC’12. Op sportpark Overwetering was het een spektakelstuk met negen doelpunten. Overwetering scoorde met vijf doelpunten net ééntje meer dan de vier van SDC’12.

Na een tiental seconden viel het eerste gevaar al te bewonderen in Olst. Een te zachte terugspeelbal werd onderschept door de bezoekers, maar het was doelman Hafkamp die ervoor zorgde dat SDC’12 niet tot scoren kwam. Stefan Hekman opende na twaalf minuten de score namens Overwetering. Een tiental minuten later bracht Paulino Kifeta de score met een diagonaal schot op 2-0. Beide teams legden een open pot voetbal op de mat, maar tot verder doelpunten kwam het in de eerste helft niet meer.

Vlak na rust komt SDC’12 op 1-2. Namens SDC’12 was het Joery Mensink die de verdedigers van Overwetering te snel af is. Enkele minuten later scoort diezelfde Joery Mensink uit een vrije trap de gelijkmaker binnen. Er zijn dan 54 minuten gespeeld in Olst. Echt aangeslagen lijkt Overwetering niet te zijn van de snelle inhaalslag van SDC’12. Amper vier minuten later schiet Paulino Kifeta de tweede van de wedstrijd binnen op aangeven van Hekman.

Een vijftal minuten na de 3-2, is het weer de beurt aan SDC’12. Het is stuivertje wisselen in de tweede helft in Olst. Joery Mensink schiet in de 62e minuut zijn derde achter doelman Hafkamp. Amper een minuut later staat de 4-3 alweer op het scorebord. Ferdi van Breukelen kopt binnen namens Overwetering op aangeven van Kifeta. Het doelpuntenfestijn kende voorlopig nog geen einde, want in de 67e minuut stond het alweer 4-4.

Drie minuten na de gelijkmaker kwam Overwetering weer op voorsprong. Jelle Lucassen rond een aanval. Na de 5-4 ging SDC’12 nog vol ten aanval, maar een snelle gelijkmaker zoals eerder in de tweede helft kwam niet meer voor. Doelman Hafkamp had hierbij een aanzienlijke bijdrage, want hij moest enkele malen optreden.

Volgende week speelt Overwetering tegen de nummer twee in de competitie WSV.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.