overwetering blijft maar winnen

In de Eerste Klasse nam Overwetering het zaterdag op tegen Klink Nijland Kwiek 3 uit Raalte. Overwetering was voorgaand an deze wedstrijd nog ongeslagen en op dit moment de onbetwiste nummer één. Het derde van Kwiek was ook niet opgewassen tegen de formatie van Overwetering. De dames uit Raalte verloren uiteindelijk met vijf punten verschil. Eindstand na 60 minuten spelen was 23-18 in het voordeel van Overwetering.

Door deze overwinning blijft Overwetering eerste en blijven ze ongeslagen. Ze hebben nu een gaatje van vier punten en zijn goed begonnen aan het begin van dit seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.