overvallers knevelden hoogbejaarden

Zondagavond werd omstreeks 20.00 uur bij de woning aangebeld. Toen een van de mannen open deed, drongen twee gewapende en gemaskerde mannen de woning binnen. De bewoners werden gekneveld en de daders zochten naar buit.

Het is nog niet duidelijk of er iets gestolen is, maar op een gegeven moment verlieten de overvallers de woning. Het heeft ongeveer anderhalf uur geduurd voordat de slachtoffers zich konden bevrijden en alarm konden slaan. Het is niet bekend of de overvallers ergens een vervoermiddel hadden staan.

De gewaarschuwde politie stelt een uitgebreid onderzoek in. Naast een getuigenoproep via de social media werden mensen van het Team Forensische Opsporing en een speurhond ingezet. Meerdere agenten stelden een onderzoek in de buurt in.

Mensen die iets bijzonders hebben gezien wat in verband met de overval kan worden gebracht, kunnen bellen met 0900-8844.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.