openingsweekend bij schulten in raalte

zaamheden uit aan de Praamstraat 2, in het oude pand van Autobedrijf Pulles.

Hoewel René al sinds 21 oktober in het nieuwe pand actief is, wordt het pand op 22 en 23 november pas officieel geopend. Op zaterdag 22 november is er tussen 9.00 uur en 16.00 uur voor iedereen de gelegenheid om een gratis winterinspectie van de auto te laten uitvoeren. Op zondag 23 november is een team van Ford aanwezig voor een Previewshow van nieuwe Fordmodellen. Mensen kunnen de nieuwe Ford Mondeo, Ford Focus en de C-Max Hybrid bekijken tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Ook laat het team verschillende innovaties voor de auto zien. Aanmelden kan op staging2.ford-autobedrijfsschulten.nl.

Volgens René zijn op de vorige locatie de mogelijkheden om uit te breiden onderzocht, maar liep dat onderzoek op een gegeven moment op de klippen. “Ons huidige pand stond na het faillissement van Autobedrijf Pulles vanaf november vorig jaar leeg. Ik ben in gesprek gegaan met Martin Harsselaar, de eigenaar van het pand en een oude kennis van me. Deze zomer bereikten we overeenstemming, waardoor ik nu mijn beroep uitoefen aan de Praamstraat.”

Esther, de partner van René, heeft het pand voorzien van een grondige verversing. Daarbij ging het volgens het stel vooral om een goede en fatsoenlijke uitstraling. “We wilden graag drie bruggen plaatsen en dat was alleen mogelijk wanneer we de ruimte economisch zouden inrichten.” Die drie bruggen gebruikt het familiebedrijf voor de vele werkzaamheden die het uitvoert. Naast partner Esther, werkt ook zoon Bas mee in de garage. “Alle reparaties voeren we uit, evenals alle onderhoudswerkzaamheden aan auto’s en APK-keuringen. We doen dat voor alle automerken, maar we zijn gespecialiseerd in Ford-auto’s”, vertelt de eigenaar.

Het nieuwe pand van Autobedrijf Schulten zorgt voor een nieuw publiek. “We zijn nu beter vindbaar voor mensen, omdat we een opvallender pand hebben. Zowel relaties die we met het bedrijf al hadden opgebouwd, als mensen die nog nooit eerder bij ons waren geweest bezochten ons al. Dat is precies wat we wilden bereiken met een nieuw pand.” Mocht je ook een bezoek willen brengen aan Autobedrijf Schulten dan ben je altijd welkom aan de Praamstraat 2. Voor contact met Autobedrijf Schulten kun je bellen naar 0572-354200, mailen naar info@autobedrijf-schulten.nl of de websites staging2.autobedrijfschulten.nl en staging2.ford-autobedrijfschulten.nl bezoeken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.