Home / archiefcentraal / open ommer judo in de carrousel

open ommer judo in de carrousel

Afgelopen zaterdag werd in de Carrousel in Ommen voor de 12e maal het Open Ommer Kampioenschap judo gehouden. De organisatie was in handen van Budo Promotion Ommen i.s.m. Sportcentrum Emsland uit Ommen. Ruim 360 deelnemers uit het hele land en zelfs uit Duitsland wisten de weg naar Ommen te vinden om te strijden om de ere plaatsen. Ook de judoka’s van Emsland moesten aan de bak en wisten een paar mooie prijzen binnen te slepen.

Een derde plaats was er voor Mats Veurink, Cas Waterink, Renée Oldenbeuving, Iris Waterink en Noelle Zandman. Zilver werd gewonnen door Lindy Zandman, Nina Zandman en Arjan Vijn en kampioen deze dag werden Marit Wassens, Loes Huisjes, Daan Schreurs en Nina Zandman.

Op zaterdag 22 november is de Carrousel wederom het toneel van de Open Ommer Kampioenschappen, maar dan is het de beurt aan de Karateka’s om te proberen het ere podium te halen.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.