open huis bij paramedisch centrum vrieswijk

Het Paramedisch Centrum Vrieswijk in Raalte houdt op zaterdag 15 november van 10.00 uur tot 14.00 uur een open huis. Iedereen met belangstelling kan vrijblijvend kennismaken de verschillende disciplines die hier gehuisvest zijn.

Het kantoorgebouw aan de Vrieswijk 6 in Raalte is een ontwikkeling van ITS, wat staat voor International Tender Services. Dit bedrijf houdt zich bezig met advisering en begeleiding ten aanzien van inkoop en aanbestedingen en is gevestigd op de verdieping. Op korte termijn gaat HouseInvest zich op de begane grond vestigen, hier kan je je laten adviseren omtrent aankoop van Spaans onroerend goed. Bijna iedereen kent Vrieswijk 6 van de polikliniek van het Deventer Ziekenhuis of verloskundigenpraktijk ’t Hart die hier gevestigd zijn sinds 2013.

Sinds een aantal maanden is ook de linker vleugel van het gebouw bestemd voor de medische sector en hebben zich hier een aantal specialisten gevestigd. Bovendien zijn er nog enkele units beschikbaar voor die specialismen die hier nu nog niet gevestigd zijn. Op dit moment zijn hier de volgende specialisaties ondergebracht; Huid- en Oedeemtherapie Salland, deze onderneming wordt gerund door therapeute Iris Nieuwenhuis. Ook aanwezig is hier Ivette Bisschop zij houdt zich bezig met permanente make-up.

Ergotherapie Salland waarbinnen werkzaam zijn de therapeutes Sonja Kluin en Lisette Meijerink en verder is er sinds kort gevestigd Buurt Fysio die bemand wordt door Matthijs Kappers.

Deze op hun vakgebied gespecialiseerde mensen, willen je tijdens het open huis graag vertellen waar zij zich zoal mee bezig houden. Iedereen is van harte welkom.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.