onderzoek rvc eagles naar handhavingsbeleid

De Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles heeft besloten naar aanleiding van meerdere recente gebeurtenissen onderzoek naar de huisregels en het handhavingsbeleid binnen haar stadion in te stellen. De RvC wil daarbij ook haar supporters betrekken.

Dat meldt de club op haar website. Eén van die gebeurtenissen heeft ongetwijfeld te maken met het stadionverbod dat werd opgelegd aan Eagles-clubman Ludwig Boosveld.

Het onderzoek dat de RvC gaat doen gaat expliciet niet om het sanctiebeleid dat bij geconstateerde overtredingen gehanteerd wordt door Go Ahead Eagles. Dit ligt namelijk volledig bij het Casus-overleg. Waar het onderzoek zicht wél op richt is het hieraan voorafgaande proces. Dat wil zeggen de uitwerking én interpretatiemogelijkheden van de huisregels.

In andere woorden: noch het casus-overleg zelf noch het sanctiebeleid staat wat betreft de RvC van Go Ahead Eagles ter discussie.

Ook wil de RvC haar achterban graag informeren dat als er overtredingen van de huisregels hebben plaatsgevonden en er bij het Casus-overleg tot een straf wordt besloten, er een voorlopig stadionverbod kan worden verstrekt. Met altijd de uitnodiging tot hoor en wederhoor.

In het Casus-overleg zitten vertegenwoordigers van de gemeente Deventer, de politie, de club en Rosec, het bedrijf dat de beveiliging voor Go Ahead Eagles verzorgt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.