olykampen hangt de vlag uit

De vlag hangt uit bij de huizen in de wijk Olykampen in Raalte. Vrijdag wordt namelijk de renovatie van 92 woningen aan met name de Iepensingel en Esdoornstraat afgerond. Om alle betrokken partijen te bedanken, hebben de bewoners van de gerenoveerde huizen vrijdag de vlag uitgehangen.

In april van dit jaar begon de renovatie. “Wij als bewoners zijn er dik tevreden mee,” laat Johan Schotman, woordvoerder van de bewonerscommissie weten. “Alle bedrijven hebben perfect werk geleverd. Het bouwbedrijf, de schilder, de stratenmaker, het sanitair, de elektra, de schoonmakers, het kraanbedrijf, de mensen die de afvalverwerking deden. Maar natuurlijk ook de mensen van Huurdersvereniging Salland en uiteraard Salland Wonen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.