nieuwe tenues volleybalminis heeten sportief

Alle volleybalminiteams van Heeten Sportief hebben zaterdag nieuwe sponsorkleding van hun sponsor Leon Krieger Timmerwerken, Bouw en Verbouw Heeten gekregen.

Een paar jaar geleden is Edith Groot Zwaaftink vol enthousiasme begonnen met het opzetten van minivolleybal in Heeten. Inmiddels volleyballen er vier teams mini’s bij Heeten Sportief. Er wordt gespeeld op niveau 2,4,5 en 6.

Edith traint de teams samen met Lisan van Eunen en Marja Grolleman deze mini’s elke week. Dat heeft de afgelopen twee seizoenen ook kampioenteams opgeleverd. “Ik vind het mooi dat ik met de drijvende kracht Edith Groot Zwaaftink alle volleybalmini’s heb kunnen voorzien van een nieuwe outfit. Volleybal is een sport die aandacht verdient,” stelt Krieger.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.