Home / archiefcentraal / nieuwe plattegronden in raalte

nieuwe plattegronden in raalte

Gemeentewijzer uit Deventer heeft nieuwe plattegronden in de gemeente Raalte geplaatst. Afgelopen week zijn de nieuwe kunststof borden geplaatst op prominente locaties binnen de gemeente. Ook op www.gemeentewijzer.nl is de gemeente Raalte te vinden.

Inwoners vinden op www.gemeentewijzer.nl/Raalte onder meer evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen uit de betreffende gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.