nieuwe plattegronden in raalte

Gemeentewijzer uit Deventer heeft nieuwe plattegronden in de gemeente Raalte geplaatst. Afgelopen week zijn de nieuwe kunststof borden geplaatst op prominente locaties binnen de gemeente. Ook op staging2.gemeentewijzer.nl is de gemeente Raalte te vinden.

Inwoners vinden op staging2.gemeentewijzer.nl/Raalte onder meer evenementen, tips, faciliteiten en lokale instellingen uit de betreffende gemeente. Gemeentewijzer wijst inwoners hiermee de weg in hun gemeente en houdt ze op de hoogte van alles wat er in de buurt of in een andere gemeente te doen is. Inwoners kunnen zelf kosteloos evenementen, tips of informatie over hun eigen vereniging toevoegen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.