nieuw heeten wint met gemak van manderveen

In klasse 5A heeft Nieuw Heeten eenvoudig gewonnen van hekkensluiter Manderveen, het werd maar liefst 5-0. Vorige week speelde Nieuw Heeten nog teleurstellend gelijk tegen Vilsteren. Manderveen verloor toen nipt van Mariënheem met 0-1.

Nieuw Heeten had in de eerste helft het beste van het spel. De thuisploeg speelde constant op de helft van Manderveen. Na 21 minuten wist Roderick Hauphtmeijer te scoren door van afstand op goal te schieten. De keeper ging hier niet vrijuit. Ondanks dat Nieuw Heeten nog meerdere kansen creëerde, wist het die eerste helft niet meer te scoren.

Na rust zette Nieuw Heeten weer snel druk en Manderveen werd geen moment gevaarlijk. In de 50e minuut gaf Koen ten Have het laatste zetje aan de bal en hij verdubbelde de stand. Amper een minuut later was het Harald Beldman die scoorde, 3-0. Diezelfde Harald Beldman herhaalde dit kunstje en zette de ploeg weer drie minuten later op 4-0. De wedstrijd was uiteraard gespeeld en Manderveen kwam nu helemaal niet meer van eigen helft af. In de 78e minuut kreeg Nieuw Heeten een terechte strafschop. Roderick Hauphtmeijer wist deze echter niet te verzilveren. Vijf minuten voor tijd scoorde Nieuw Heeten nog eenmaal. Ditmaal was het Hessel Grolleman.

Trainer Harold Sneller was tevreden over zijn winnende ploeg. “We waren voetballend gewoon beter dan Manderveen. Vandaag hebben de jongens hun taken disciplinair vervuld en pakte de tactiek goed uit. Het blijft toch lastig om tegen zo’n verdedigende ploeg te spelen, dus ben ik trots op het resultaat”, aldus Sneller.

Nieuw Heeten behoudt ondanks de overwinning de tiende positie, omdat SDOL thuis wist te winnen van Vilsteren. Uiteraard behoudt Manderveen de laatste plaats. Volgende week speelt Nieuw Heeten de uitwedstrijd tegen Bornerbroek. Manderveen speelt dan thuis tegen SDOL.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.