Home / archiefcentraal / nieuw heeten verliest thuis van hacol handbal

nieuw heeten verliest thuis van hacol handbal

“Tegen de hekkensluiter uit de tweede divisie A beleefden de dames uit Nieuw Heeten een bijzonder vervelende avond. Alle goede bedoelingen ten spijt was men niet in staat om de punten in eigen huis te houden. In een wedstrijd waarin een enkeling maar zijn normale niveau haalde gingen de dames uit Oldenzaal met de punten naar huis.” Dit verslag is ingestuurd door Egon Floors van Nieuw Heeten

“Het eerste doelpunt was nog voor de dames in de zwart-witte shirts, daarna moest men echter nog 15 minuten wachten op het tweede doelpunt. De dames, wederom gesteund door een volle sporthal met supporters, wisten het net van Hacol maar niet te vinden. Kansen genoeg, meer zelfs dan de gasten. Na 30 minuten handballen stond er een 3-10 ruststand op de borden. “

“Na rust begon de thuisploeg beter, een offensievere variant werd geprobeerd in de dekking en wie wierp zijn vruchten af. In deze fase wisten de dames terug te knokken tot een 7-11 stand. Even leek het erop dat de dames de verhoudingen zouden herstellen in het veld. Vervolgens werden 2 open doelkansen binnenkantpaal gegooid en scoorden de gasten in de tegenaanval. Hierop brak het laatste beetje verzet bij de thuisploeg. Er werd nog van alles geprobeerd, maar Hacol speelde rustig de tijd uit en behield de voorsprong waardoor zij de eerste punten in de competitie wisten binnen te slepen. De cijfers van deze wedstrijd zeggen alles, Nieuw Heeten had 80x balbezit en wist maar 15 keer te scoren. Eindstand 15-19. “

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.