nieuw heeten veel te sterk voor hurry up

“Na de zeperd tegen Hacol’90 gingen de dames op zoek naar eerherstel tegen de dames van Hurry-up, die gezien de uitslagen zichzelf wel kansen toedichten. De hernieuwde dadendrang van de dames uit Nieuw Heeten moest in ieder geval 2 punten opleveren tegen een fysiek ingestelde tegenstander

Het eerste doelpunt werd gescoord door de thuisploeg, waarna de eerste 10 minuten de wedstrijd gelijk opging. Heel even kregen de gastvrouwen bij een 5-3 tussenstand hoop dat er inderdaad een goede uitslag in zou zitten. Bij de stand van 6-6 in de 11e minuut werd steeds meer duidelijk dat Nieuw Heeten sterker was dan de hardwerkende thuisploeg. De thuisploeg probeerde met lange aanvallen het tempo eruit te halen, daar hadden de dames het even moeilijk mee. Vanaf de 20e minuut werd aan de kant van Nieuw Heeten het tempo weer opgeschroefd en liep de Nieuw Heetense trein weer geolied. Dat zorgde weer voor frustraties bij de thuisploeg. Een tussensprint van 5 doelpunten zorgde ervoor dat de ruststand bepaald werd op 11-16.”Egon Floors van Nieuw Heeten maakte dit verslag over de wedstrijd

“Na rust lieten de dames er geen twijfel over bestaan wie de punten in de sporttas zouden steken. 5 doelpunten op rij zorgden in de 38e minuut al voor een 11-21 tussenstand. Hiermee was het verzet van de thuisploeg gebroken. Het hoge tempo van Nieuw Heeten was ze te machtig. De scores kwamen de rest van de tweede helft om en om. Nieuw Heeten kwam echter geen moment meer in gevaar en speelde de wedstrijd uit. Eindstad 20-32. Nu op naar aanstaande dinsdag waar de bekerwedstrijd tegen Kwiek 1 op het programma staat.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.