nieuw heeten thuis onderuit tegen olympia

“Vandaag de wedstrijd tegen Olympia uit Hengelo. Een ploeg die goed draait in de 2e divisie en zeker een geduchte tegenstander. In wederom een volle sporthal waren de voorwaarden voor een goede wedstrijd weer aanwezig. Helaas moest de thuisploeg toezien hoe een volwassen spelend Olympia de punten terecht meenam naar Hengelo. Dat betekende al de tweede verliespartij in de Belte.

“Olympia begon voortvarend aan de wedstrijd en nam gelijk een 0-2 voorsprong en zette daarmee de toon, in de dekking had de thuisploeg zeker de eerste minuten moeite om hun ritme te vinden. Toen deze eenmaal redelijk stond ontspon zich een wedstrijd met twee gelijke teams. De gehele eerste helft ging gelijk op. Olympia dat veelal beter ageerde op spelsituaties en geroutineerd op belangrijke momenten het tempo uit het spel wist te halen bleef maar scoren. Nieuw Heeten wilde te graag en forceerde teveel. De ruststand werd dan ook bepaald op 11-12.” Ingestuurd door Nieuw Heeten en geschreven door Egon Floors

“Na rust begonnen de gasten wederom beter aan de wedstrijd en tilden de stand gelijk naar 11-14. Na 5 minuten in de tweede helft produceerde Nieuw Heeten nog wel de aansluitingstreffer bij 13-14. Olympia plaatste een tussensprint en maakte 4 doelpunten op rij, daar waar Nieuw Heeten het doel niet wist te vinden. Vanaf dat moment koos Nieuw Heeten ervoor om de meest scorende speler aan Olympia kant mandekking te geven om op deze manier wat te forceren. Heel even leek dit effect te hebben maar toch wisten de gasten het doel te vinden. Bij een 18-22 stand met nog 5 minuten op de klok probeerde Nieuw Heeten alles of niets te spelen. Weer wisten de dames uit Hengelo makkelijk te scoren en tijd te winnen om de punten in de auto te parkeren. Nieuw Heeten probeerde nog van alles maar wist geen gelijkspel te forceren. Uiteindelijk won de ploeg uit Hengelo met 20-24 van een mat spelend Nieuw Heeten dat haar normale niveau niet wist te vinden in de eigen sporthal!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.