nieuw heeten en zenderen vooruit delen punten

Nieuw Heeten wist vanmiddag in de thuiswedstrijd tegen Zenderen Vooruit niet de drie punten binnen te slepen. Op Sportcomplex De Belte werd het 1-1.

De ploeg van trainer Harold Sneller begon goed aan de thuiswedstrijd. Jort Schutte zette de thuisploeg al na tien minuten op een 1-0 voorsprong. Toch wisten de bezoekers de stand tien minuten later weer recht te trekken. De teams gingen met een gelijke stand de rust in. In de tweede helft bleven de doelpunten uit en gaf het scorebord na 90 minuten een 1-1 eindstand aan.

‘We hebben het in de eerste helft nagelaten om de wedstrijd op slot te gooien. We kregen drie grote kansen en daarvan scoor je er maar eentje. Het is helemaal zuur dat we door een persoonlijke fout de 1-1 om de oren krijgen. Zenderen Vooruit kreeg in de tweede helft wel meer kansen maar ik denk dat we het verdiend hadden om te winnen’ vertelde Harold Sneller na afloop van de wedstrijd.

Het gelijke spel tussen beide teams heeft geen invloed gehad op de ranglijst. Nieuw Heeten blijft op een tiende plaats staan. Zenderen Vooruit staat net als vorige week op een zesde plaats in de 5e Klasse A. 23 november komen beide teams weer in actie in competitieverband. Nieuw Heeten speelt dan de uitwedstrijd tegen Vilsteren. Zenderen Vooruit speelt thuis tegen SDOL uit Luttenberg.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.