niek haarman nieuwe uitbater murphys

Haarman is bepaald geen onbekende in Café Murphy’s. “Ik was er, vooral bij evenementen, vaak bij om Maikel te helpen. Zoals bij Stöppelhaene en bij carnaval. Dus toen ik werd benaderd door de familie Zwakenberg hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb die kans direct gegrepen.”

De nieuwe uitbater wil Café Murphy’s de komende periode wat toegankelijker gaan maken. “Het moet weer een bruisend iets worden. Het is al de mooiste kroeg van Raalte, maar het moet ook de gezelligste kroeg van Raalte worden.”

Haarman zit al vol plannen en laat er geen gras over groeien. “Ik wil weer wat gezelligheid terugbrengen. Dat moet je van de buitenkant al zien, met bijvoorbeeld mooie kussens en kaarsen buiten. Het mag wel ietsje hipper worden en minder het imago van een bruine kroeg hebben. Het worden kleine aanpassingen en misschien komen er wel wat meer evenementen en af en toe besloten feestjes. Ik ga in ieder geval mijn uiterste best doen om het supergezellig te maken!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.