Home / archiefcentraal / nagelstudio co deelt prijzen ladies night

nagelstudio co deelt prijzen ladies night

Co Hof van Nagelstudio Co in Balkbrug heeft deelgenomen aan de Ladies Night in de Koperen Hoogte. Op deze avond kon men kennismaken met alles wat dagelijks in een Nagelstudio zoal gebeurd. Ook kon iedere bezoeker kans maken op een prijs door het raden van het aantal nagels

in een glas. Het aantal bedroeg 97 stuks. Hoogste aantal dat geraden werd, bedroeg 680 st. en het laagste 33 st..

Vier deelnemers hadden het juiste antwoord gegeven en zes zaten er eentje naast. Hieruit werd de vijfde deelnemer die voor een prijs in aanmerking kwam geloot. De prijswinnaars die allen hun eigen prijs konden kiezen, zijn: Jennie Fernim, Klaasje Tempelman en Rianne van Duren uit Nieuwleusen, Willianne Russcher uit Staphorst en Willemien van der Klogt uit Hasselt, zij was verhinderd en staat niet op de foto. Dinsdagavond heeft Co de prijzen aan de winnaars overhandigd.

Lees ook

Raalte vraagt om mening over fietsnetwerk

RAALTE – De gemeente Raalte wil het gebruik van de fiets meer stimuleren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.