mellshair kapster aan huis in raalte

Melanie Egbertzen is sinds een aantal weken kapster aan huis. “Ik vind het geweldig om mensen blij te maken met een mooie coupe”, vertelt Melanie. Met Mellshair komt de 22-jarige Raaltese bij jouw thuis om alles met je haar te doen wat jij graag wil. Na een paar jaar gewerkt te hebben in verschillende kapsalons, besloot Melanie dit jaar voor zichzelf te beginnen. “Het is de bedoeling dat ik bij de klanten aan huis kom. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om bij mij te komen aan de Dahliastraat in Raalte.”

Aangezien Mellshair geen eigen kapsalon heeft, zijn haar kosten laag. En ze knipt iedereen die dat wil. “Jong, oud, dames en heren. Iedereen is welkom. De prijzen zijn erg aangenaam en dus voor iedereen betaalbaar. Je kunt bij mij terecht voor knippen, kleuren en extensions. Daarnaast volg ik nog steeds cursussen, zodat ik up-to-date blijf van de nieuwste trends. Wil je een afspraak maken of meer informatie? Bel dan 06-53887706.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.