marienheem pas laat langs hekkensluiter

Manderveen ging vanmiddag thuis onderuit tegen Mariënheem. Op Sportpark De Samenwerking werd het 0-1 voor de bezoekers.

Sander Brinkman was blij met de drie punten maar had geen goed woord over het spel van de tegenstander. ‘Ze stonden echt met elf man in het strafschopgebied. Ze begonnen al na 5 minuten tijd te rekken. Blessures, de bal weg trappen en dat soort dingen. Elk puntje is een overwinning voor dat team. Voetballend zijn ze zeer matig.’

Een kwartier voor tijd lukte het Lean Hobert het blok van verdedigers te passeren en zette de bezoekers op een 1-0 voorsprong wat tevens de einduitslag was. ‘Ik ben blij met deze 3 punten. Anders waren de vorige overwinningen allemaal voor niets geweest. Het zou zo maar kunnen dat Manderveen zou scoren uit een hoekschop of een soortgelijke situatie. Als je dan met 1-0 achterkomt wordt het echt heel lastig. Dan zullen ze waarschijnlijk met elf man op de doellijn gaan staan om zo’n voorsprong te behouden. Ik ben blij dat dat niet gebeurd is’ verteld de oefenmeester van Mariënheem. Naast de speelstijl van de tegenstander was Sander Brinkman ook niet te spreken over de arbiter van vanmiddag. ‘Hij had geen horloge en volgens mij ook geen kaarten bij zich. Hij was met alles bezig, behalve voetbal.’

Mariënheem blijft door de overwinning van vanmiddag op een 3e plaats staan in de 5e Klasse A. Manderveen bungelt nog steeds met drie punten onderaan de ranglijst. Volgende week staat de wedstrijd tussen Mariënheem en Bornerbroek op het programma. Manderveen zal op jacht gaan naar punten in uitwedstrijd tegen Nieuw Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.