Home / archiefcentraal / marc lobbert vertrekt bij heino 1

marc lobbert vertrekt bij heino 1

De cursus die hij daarvoor moet volgen, zijn niet te combineren met zijn privéleven. “Privé en trainer zijn van het eerste elftal in combinatie met de TC1-cursus zie ik niet zitten volgend seizoen”, aldus Lobbert.

Onder Marc Lobbert is het eerste team van Heino afgelopen seizoen enigszins verrassend naar de Eerste Klasse gepromoveerd. Voor VV Heino een historische promotie, die groots is gevierd. Met Lobbert voor het vierde seizoen als trainer laat het elftal zien dat ze prima mee kunnen draaien op dit hogere niveau. Met namelijk slechts 1 verliespartij en 16 punten uit 9 wedstrijden staat het team op een keurige vijfde plaats.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.