mappa mondo goede doel sintshowpaleis

Mappa Mondo krijgt dit jaar een schenking van SintShowPaleis Raalte. Dat heeft het bestuur van het Raalter theatergezelschap bekendgemaakt. Mappa Mondo is een huis voor ernstig chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.

Kinderen die niet meer in het ziekenhuis hoeven te verblijven, maar nergens anders terecht kunnen, omdat ze geen ouders of verzorgers hebben, of omdat ouders of verzorgers de zorg niet aan kunnen. Maar ook kinderen die tijdelijke opvang nodig hebben, zodat ouders even tot rust kunnen komen.

Er staan in Nederland nu drie Mappa Mondo huizen, een in Wezep bij Zwolle, een in Rijswijk en de nieuwste in Waalre. De huizen liggen in de nabijheid van academische ziekenhuizen en de kinderen worden hier dag en nacht door zorg omringd. Een prima bestemming dus weer om een schenking aan te doen van de opbrengst van de 8 theatershows.

De Sinterklaasshows van SintShowPaleis vinden plaats op 21, 22, en 23 november en kaarten zijn nog verkrijgbaar via de webshop op staging2.sintshowpaleis.nl of via de voorverkoopadressen in Raalte; Bruna en Schulten Lederwaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.