makkelie bedankt eagles aanhang

Geregeld scandeert het publiek van Go Ahead Eagles op cynische wijze bij een thuiswedstrijd “Wij willen Makkelie” wanneer de scheidsrechter van dienst een dubieuze beslissing neemt. Dat is voortgevloeid uit de wedstrijd Go Ahead Eagles – Vitesse van vorig seizoen, waarin Makkelie in de ogen van Eagles-fans veel onjuiste beslissingen nam.

Maar nu Makkelie geblesseerd is, laat de aanhang van Eagles zich eveneens niet ongehoord. De fans hebben de leidsman beterschapswensen gestuurd, omdat hij dit kalenderjaar niet meer in actie kan komen wegens een knieblessure.

Makkelie zag de humor er wel van in en heeft de aanhang op zijn eigen Facebook-account bedankt. “Hierbij wil ik de supporters en supportersvereniging van Go Ahead Eagles bedanken voor de opbeurende beterschapskaart die ik heb mogen ontvangen. Erg attent en weet dat ik dit enorm waardeer. Dit geeft aan hoe sportief, menselijk en fantastisch jullie zijn. Ik hoop snel weer in de Adelaarshorst te kunnen fluiten. Succes met de resterende wedstrijden voor de winterstop. Ik wens jullie het allerbeste toe. Sportgroet Danny Makkelie.”

De KNVB heeft tegenover Deventer Centraal bevestigd dat het account ook daadwerkelijk van de scheidsrechter is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.