maikel bosch neemt de baron over

Maikel Bosch is per 1 december de nieuwe eigenaar van Café de Baron in Heino. Hij is in de Sallandse horeca geen onbekende. “Ik werk al jaren in de horeca en heb altijd de wens gehad om een eigen horecabedrijf te runnen. Dit heb ik nu gevonden in Café de Baron.”

Bosch: “De Baron is een café met veel uitgaande jongeren in het weekend, maar er zijn ook diverse dart- en biljartteams die doordeweeks voor de gezelligheid zorgen. Ik ben zelf ook een darter en zal ongetwijfeld menig pijltje met de darters meegooien!”

Maikel zal zelf de dagelijkse leiding voeren, met ondersteuning van zijn vriendin Ellen. Samen met het huidige personeel zal hij de Baron een nieuw tijdperk inleiden.”We gaan in eerste instantie gewoon op de ‘oude’ voet verder.”Wel kondigt hij voor komende maand gelijk activiteiten aan. “Zo is er in december een pakjes avond, serious reqeust en gaat de opbrengst van die avond naar 3fm. En zijn we met de kerstdagen en oud jaarsdag open.”

De huidige uitbaters, Erwin en Carlien Tuitert gaan zich helemaal richten op restaurant de Heeren van Dorth in Bathmen. Carlien “Wij hebben 17 jaar met veel plezier in Heino gewerkt en gewoond en willen dan ook iedereen bedanken voor een fantastische tijd.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.