lenferink wint nationale kwaliteitsaward

Lenferink Schilders – Afbouw en Vastgoedonderhoud B.V. heeft onlangs de Kwaliteits Award Gevelisolatie 2014 in ontvangst genomen en is daarmee tot het beste bedrijf van Nederland uitgeroepen in deze branche.

De vakkundige jury is van mening dat Lenferink ruimschoots voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de “Stichting Garantiefonds Gevelsystemen” aan haar deelnemers stelt. Hierbij wordt voornamelijk ingezoomd op duurzame kwaliteit en vakmanschap.

Lenferink is al meer dan 35 jaar actief in de isolatiebranche waarbij ze naast hun vertrouwde schilder- en glaswerkzaamheden, oude en nieuwe buitengevels inpakken met isolatie en vervolgens afwerken met metselwerk of een stuclaag.

“We zijn bijzonder trots op zo’n landelijke award, zeker gezien de huidige markt van nu. Het is allereerst een groot compliment aan onze medewerkers die elke dag deze kwaliteit leveren en het is een compliment aan ons beleid waarin we een bewuste keuze hebben gemaakt de kwaliteit boven de prijs te stellen”, aldus Rob Lenferink.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.