lemelerveld kent weinig moeite met usv

Lemelerveld heeft een gemakkelijke zondagmiddag gehad. USV was in de beker de tegenstander voor de ploeg uit Lemelerveld, maar alleen in de eerste helft kon er echt weerstand geboden worden door de vijfde klasser. Lemelerveld ging uiterst effectief met haar kansen om en dat resulteerde in een eenvoudige 0-4 overwinning.

In het eerste kwartier ging de wedstrijd gelijk op. Na twintig minuten spelen lag het eerste buitenkansje voor het grijpen. Lemelerveld was in de aanval en de zag even later hun spits onderuit worden gehaald. De scheidsrechter was resoluut in zijn beslissing en wees naar de penaltystip. Met dit buitenkansje wist Koen Nijveld wel raad en hij bracht de uitploeg op voorsprong.

Na het doelpunt van Nijveld werd USV steeds gevaarlijker. Een schot van Ron Meijerink belandde op de bovenkant van de lat en Rick Timmerman wist de bal niet in het open doel te krijgen.

In de 42e minuut kreeg Lemelerveld alweer een penalty. Volgens de USV-fans was de penalty te makkelijk gegeven door de scheidsrechter. Echter maakt dit niet veel uit want ook deze penalty wist Koen Nijveld te verzilveren. Over zijn standbeen heen geschoten was Kreileman, de keeper van USV, kansloos.

Vlak voor rust leek USV het nog even spannend te maken door nog één keer op goal te vuren. Echter lag Ramaker ’s voet in de weg. Hierdoor bleef de ruststand steken op 0-2.

Ook in de tweede helft kwam USV heldhaftig uit de kleedkamer. De spelers uit Nieuwleusen wisten twee keer op het goal van Ramaker te vuren. Eén keer moest de keeper redding brengen. De andere actie werd voorlangs geschoten door Meijerink.

Met nog een half uur op de klok leek Lemelerveld de wedstrijd in het slot te gooien. Vanuit een corner kon Niels Noordman gemakkelijk binnenkoppen. Hierdoor leek de marge van drie doelpunten genoeg voor de ploeg uit Lemelerveld.

Vijf minuten voor tijd nam USV zelf het heft in handen om aan alle onzekerheid een einde te maken. Een eigen doelpunt deed de stand eindigen op een gemakkelijk 0-4 overwinning voor Lemelerveld.

Door deze winstpartij bekert Lemelerveld rustig verder. Hoe makkelijk het in de beker gaat, zo moeilijk gaat het in de competitie. De ploeg staat namelijk op een laatste plaats. Om aansluiting te houden met de middenmoot moet Lemelerveld punten gaan pakken. Dit moet volgende week gedaan worden tegen SDC’12, de huidige nummer zes van de competitie. In Denekamp wordt er om 14.00 uur afgetrapt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.