Home / archiefcentraal / landstede houdt open huis

landstede houdt open huis

Landstede MBO houdt op donderdag 13 november van 17.00 uur tot 21.00 uur een Open Huis voor alle aankomende studenten, hun ouders en andere belangstellenden. Het Open Huis is op alle locaties van Landstede MBO. Dat is dus in Raalte, Zwolle, Harderwijk, Dronten en Lelystad.

Bezoekers van het Open Huis vinden er informatie over alle – ook de nieuwste – mbo-opleidingen. Docenten, coaches en studenten staan klaar om vragen te beantwoorden, hun ervaringen te delen en de bezoekers rond te leiden. Daarnaast kunnen de medewerkers van Landstede Studie-& Loopbaanoriëntatie extra informatie geven en helpen kiezen uit het uitgebreide opleidingsaanbod van Landstede MBO.

Landstede MBO biedt leertrajecten op maat en op 4 niveaus, van ondersteunende tot leidinggevende functies. De trajecten zijn zo te kiezen dat ze aansluiten op de talenten, wensen en interesses. Daarnaast leer je in zogenaamde Landschappen. Dat zijn interessegebieden (14 verschillende) waarin je kennismaakt met je toekomstige beroep en werkveld. Je leert veel in de praktijk, bij bedrijven en organisaties, maar ook binnen de school. In de speciaal ingerichte praktijkruimtes en skillslabs op school, via gastcolleges en projecten voor bedrijven. Daardoor worden de studenten beter voorbereid op hun toekomstige werkveld of een vervolgopleiding.

Landstede MBO werkt met kleinschalige onderwijslocaties en je krijgt een eigen coach. Er heerst een plezierige sfeer met ruimte voor persoonlijke aandacht. Landstede MBO heeft locaties in Harderwijk (inclusief Dronten en Lelystad), Raalte en Zwolle. In Harderwijk is er voor het eerst een Open Huis op de nieuwe locatie in Sportcentrum De Sypel.

Wie het Open Huis wil bezoeken en meer wil weten over de opleidingen, locaties en het Open Huis, vindt meer informatie op www.landstedembo.nl en www.enwatzoekjij.nl Je kunt ook bellen met het gratis infonummer 0800-0245666 (tijdens kantooruren).

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.