landstede en carinova werken meer samen

Landstede Salland en Carinova breiden hun samenwerking verder uit. Al jaren heeft Landstede groepen medewerkers van Carinova opgeleid voor de functie van Verzorgende C en Verzorgende. Daar gaat nu de opleiding tot Verpleegkundige bijkomen.

In september is een groep van 22 Carinova medewerkers gestart met de verkorte MBO opleiding tot Verpleegkundige niveau 4. Deze medewerkers werken allemaal al enige jaren in de zorg op diverse locaties van Carinova. De komende 2 jaren en 3 maanden komt deze groep 1 lesdag in de week naar school voor hun opleiding. Op andere dagen werken zij in de zorg waardoor theorie en praktijk op elkaar aansluiten.

De zorg is voortdurend in beweging. Toenemende vergrijzing, afnemende middelen en wijzigingen in wet- en regelgeving hebben tot gevolg dat de zorg onder steeds grotere druk komt te staan. Dit vraagt steeds meer van zorgverleners. Door medewerkers voortdurend te scholen dragen Landstede en Carinova bij aan het op peil houden van de kwaliteit van de zorg.

Mocht je belangstelling hebben voor de verkorte verpleegkundige opleiding dan kun je contact opnemen met Landstede Salland: Minie Nijenkamp 088 8508200.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.