koninklijke onderscheiding gerrit houtschild

Houtschild is op 2 november 1984 in dienst getreden als vrijwilliger bij de brandweer post Dalfsen. Op 2 november 2014 was hij 30 jaar in dienst. Hij neemt op 1 januari 2015 afscheid als lid van de vrijwillige brandweer post Dalfsen.

Met zijn passie als brandweer EHBO-er heeft hij zijn ervaring in praktijk gebracht en menig slachtoffer ondersteund. Ook heeft hij zich jarenlang bezig gehouden met de verzorging en het onderhoud van de ademluchttoestellen. Ruim 15 jaar heeft de heer Houtschild het archief van de post Dalfsen beheerd en al het fotomateriaal gedigitaliseerd. Hij was een aantal jaren vertegenwoordiger van de post Dalfsen in het OC (OnderdeelsCommissie). Op 1 januari 2015 neemt de heer Houtschild afscheid als lid van de vrijwillige brandweer in Dalfsen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.