komisch kritisch slotwoord ondernemers

De Raalter Ondernemers gaven Piet Zoon een kritisch uitzwaaicadeau aan het eind van de speciale raadsvergadering waarin Zoon afscheid nam als burgemeester van de gemeente. Een kruiwagen vol Raalter producten. Woordvoerder Jan Reimert gaf er tekst en uitleg bij.

“Een kruiwagen, omdat ze die vaak nodig hadden om dingen voor elkaar te krijgen. Een hark om de boel bij elkaar te harken. Een heggenschaar, om procedures wat korter te maken. Tuinhandschoenen zijn er voor om onverwachte bodemvervuiling te saneren en de handen schoon te houden. Ook laarzen, voor als er bij ‘Hevea’ weer gif in de grond zit, dat je dan zelf kunt gaan kijken. En een voetveeg om sporen te wissen.”

Reimert: “Allemaal Raalter producten, want Raalter ondernemers, die moeten veel meer voorrang krijgen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.