klink nijland kwiek verliest uit van psv

De dames uit Raalte blijven nog wel eerste na deze nederlaag. Borhave en quintus staan nog maar twee punten achter Klink Nijland Kwiek en houden daarmee druk op de koppositie in de Eerste Divisie.

Volgende week moet Klink Nijland Kwiek uit naar Nieuwegein tegen Venus.

Onderstaand verslag werd geschreven door Anne Slegten:

Na twee wedstrijden thuis te zijn vertroeteld moesten de busjes nu weer opgevoerd worden voor de uitwedstrijd tegen PSV. De busjes liepen prima, wij helaas niet. De wedstrijd werd verloren met 21-20.

De tomatensoep was lekker, het stokbrood om te dippen ook en de chauffeurs waren gezellig. De warming-up was goed en ging gepaard met een leuk muziekje. De laatste weken waren we sterk en hebben belangrijke wedstrijden gewonnen. Hoe kan het dan dat we het bij PSV uit laten liggen?

Stilstaand kan je niet handballen en kom je ook niet dichter bij een doelpunt. Dat hebben wij zeker ervaren. In de eerste vijftien minuten werd er aan onze kant nog maar drie keer gescoord. PSV kon wel scoren waar wij de paal of de keeper troffen, ze stonden na een kwart wedstrijd voor met 6-3. Langzamerhand verbeterden we, met als ruststand: 9-7.

Waar PSV in de eerste helft vaak haar cirkel kon vinden, ging dat in de tweede helft gewoon door. De cirkel vond plekken waar wij niet stonden en kon vanuit hier scoren. Toch kwamen we terug tot een stand van 10-11. Op dat punt moet je erover heen gaan en niet meer terug kijken, dat deden we niet en keken op een gegeven moment weer tegen gelijkspel en achterstand aan.

De eindfase van de wedstrijd was spannender dan het leek. Op het scorebord stond een grotere achterstand dan het in werkelijkheid was. Wanneer je na het eindsignaal hoort dat je maar met één punt verschil verloren hebt en dat de tafeljongen daarna zegt: “Ja, mooie tactische zet van mij he”, voel je je helemaal in het ooitje genomen. Eindstand: 21-20.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.