kinderen ontbijten samen met college

Een geslaagd ontbijt!

Vanochtend heeft het college ontbeten met leerlingen van Speciaal Basisonderwijs de Horizon. Met dit gezamenlijke burgemeestersontbijt gaven ze het goede voorbeeld in de week van Het Nationaal Schoolontbijt. Ruim 500.000 kinderen van zo’n 2.500 hebben hier vanochtend aan meegedaan.

Het college onderstreept hiermee het belang van een goed ontbijt. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en het college uitgebreid kennis met elkaar. Elk collegelid at in een andere klas.

Het Nationaal Schoolontbijt

Het Burgemeestersontbijt in zo’n 225 gemeenten is onderdeel van Het Nationaal Schoolontbijt, dat voor het 12e jaar op rij een week lang aandacht schenkt aan het belang van een gezond ontbijt. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het Nationaal Schoolontbijt heeft de steun van het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht, de Hartstichting, de Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.