kinderboerderij wijhe zoekt hulp

De kinderboerderij in Wijhe heeft nieuwe vrijwilligers nodig. Met name in het weekend, als er veel bezoekers zijn, komen ze er handen tekort.

Nettie Kersten (bestuurslid van de Kinderboerderij): “Het is leuk en dankbaar vrijwilligerswerk. Allereerst altijd met de dieren, die al naar de komst van de vrijwilligers uitkijken. Maar daarnaast ook het contact met de bezoekers, die graag de konijnen en geitjes aaien, en die altijd wel weer een leuke vraag hebben.”

Het hebben van een grote groep vrijwilligers betekent dat niet iedereen heel vaak hoeft te komen. “Zo passen we het aan de wensen van de vrijwilliger aan, bijvoorbeeld 1 keer in de 5 à 6 weken een zaterdag of een zondag of een dagdeel daarvan.”

Hou je van dieren en heb je in het weekend af en toe eens wat tijd over, meld je dan aan bij de Kinderboerderij Wijhe. Er wordt volgens een rooster gewerkt, zodat je ruimschoots van te voren weet wanneer je aan de beurt bent. Aanmelden of meer informatie: info@kinderboerderijwijhe.nl of telefoon 0570 523311.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.