keukenland wijhe92 blijft maar winnen

In de Hoofdklasse B stond er dit weekend een topper op het programma. Keukenland Wijhe ’92 nam het op tegen Van Niel/ Voorwaarts. Beide teams waren voor deze treffen nog ongeslagen en gingen dus met vol vertrouwen de wedstrijd in. Na 60 minuten te hebben gespeeld was het Keukenland Wijhe ’92 dat met de twee punten naar huis ging. de Wijhese dames wonnen de wedstrijd met 29-23 en staan daarmee gedeeld eerste met LHC. Door deze overwinning blijven de Wijhenaren ongeslagen en eerste op de ranglijst.

In deze Klasse heersen op dit moment de Sallandse teams. bij de eerste 4 plekken staan Wesepe, WIjhe en LHC uit Lemelerveld.

Stand: G W

1= Keukenland/ WIjhe 92, 5 10

2= LHC 5 10

3= Van Niel/Voorwaarts 5 8

4=Wesepe 5 8

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.