keukenland wijhe 92 wint in topper van lhc

Zaterdagavond stond er in de Hoofdklasse B de kraker tussen Keukenland Wijhe ’92 en LHC uit Lemelerveld op het programma. Beide teams waren voorafgaand aan deze wedstrijd ongeslagen en deelden de eerste plaats.In een volle Speelbrink werd de publiek getrakteerd op een doelpuntenfestijn. De wedstrijd leek in het begin van de wedstrijd gelijk op te gaan, maar uiteindelijk was Wijhe de sterkste . De Wijhese dames wonnen uiteindelijk met 35-28 en staan daarmee nu alleen bovenaan in de Hoofdklasse B.

De eerste helft in deze beladen wedstrijd ging gelijk op. Beide teams stonden de eerste helft aanvallend en verdedigend zeer goed, tempo lag hoog en er werden veel kansen gecreëerd. De wedstrijd ging gelijk op en na 30 minuten te hebben gespeeld, was het niet duidelijk wie er met de overwinning vandoor zou gaan. Wijhe leek aan het eind van de eerste helft nog weg te lopen, maar LHC wist zich snel te herpakken en en wist de achterstand terug te brengen naar 1 doelpunt verschil. Ruststand was 18-17 in het voordeel van Keukenland / Wijhe ’92.

In de tweede helft begon LHC de eerste minuten slecht. De dames begonnen slordig te spelen en persoonlijke fouten te maken. Wijhe wist hier goed van te profiteren en nam al snel een voorsprong van 5 doelpunten verschil. Het bleek uiteindelijk beslissend te zijn voor de uitslag. LHC wist na die slechte fase wel zich op te richten en speelden weer net zo goed als in de eerste helft. De formatie wist nog wel veel kansen via de hoeken te krijgen, maar wisten deze niet te benutten. Aan het eind van de wedstrijd begon het geloof in een goed verloop te verdwijnen en maakte Wijhe nog een paar prachtige doelpunten. Na 60 minuten te hebben gespeeld stond er 35-28 op de scorebord voor Wijhe.

Door deze overwinning op LHC blijven de Wijhese dames eerste en ongeslagen.

Doelpuntenmakers:

LHC:

Joanne Pelgrim 8, Jolin v.d. Berg 6, Lisan Herbrink 5, Roos Kogelman 4, Marion Hendrinks 2, Simone Herbrink 2, Veere Wilms 1,

WIjhe’92

Sharina van Dort 8, Pauline Nijboer 6, Janine Nijboer 6, Maud Groot Zwaaftink 4, Loren voor ’t Hekke 2, Marion Oosterveld 2, Anouk Westerbeek 2, Marreile Fredriks 2, Rowie Zevenbergen 2 , Eline Wellenberg 1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.