kerstworkshop bij tuincentrum tta

We gaan weer richting december, en dus wordt het tijd om u te informeren over de kerstworkshops. Verfrissend en trendy, zo mag het kerststuk wat dit jaar bij Tuincentrum TTA gemaakt word best genoemd worden. Op een houten frame wordt een mooie creatie gemaakt onder leiding van een bloemiste. Hierbij wordt alle mogelijkheid geboden voor je eigen smaak, stijl en creativiteit.

Dus zin in een gezellige creatieve avond alleen of met je vriendinnen? Geef u op en kom dan naar de kerstworkshop bij tuincentrum TTA op 8 of 9 december van 19.30 tot circa 22.00 uur. (met een groep zijn eventueel ook andere data mogelijk)/ Een voorbeeld van het kerststuk is rond 15 november te zien in onze winkel, op onze facebook pagina en op onze website: staging2.tuinta.nl

Voor opgave en inlichtingen kunt u bellen, mailen of gewoon binnen lopen op ons tuincentrum en vragen naar Mariska of Susan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.