kerstmarkt voor kleine bedrijven bij flierefluiter

K&K Relatiegeschenken uit Lemelerveld houdt op 12 december een speciale Kerstmarkt bij de Flierefluiter in Raalte. De markt is speciaal bedoeld voor kleinere bedrijven uit de regio. Personeel van die bedrijven mag daar zelf zijn kerstpakket samenstellen.

K&K Relatiegeschenken organiseert jaarlijks vele kerstmarkten en daar zien ze dat kerstmarkten steeds populairder worden onder bedrijven. “De grootste kerstmarkt die wij dit jaar organiseren is voor 1400 werknemers, allemaal van hetzelfde bedrijf”, zegt Frans Kogelman mede-eigenaar van K&K Relatiegeschenken. “Wij zorgen voor een leuk aantal bedrijven die allemaal aanvullend zijn op elkaar. Deze bedrijven zorgen er op hun beurt voor dat je duidelijk kunt zien hoeveel munten een artikel kost. De personeelsleden van het bedrijf in kwestie krijgen van ons een aantal munten en middels deze munten kunnen zij hun eigen kerstpakket shoppen.”

Op 12 december organiseert K&K Relatiegeschenken een speciale kerstmarkt bij de Flierefluiter voor de kleinere bedrijven uit de regio. Deze kerstmarkt duurt van 19.30 uur tot en met 22.30 en een hapje en een drankje zijn inbegrepen. Kogelman: “Samen met de Flierefluiter hebben wij een vast bedrag afgesproken voor catering, een superleuk kerstpakket en een overgetelijke avond.” Op deze manier kunnen kleine bedrijven hun personeel ook de mogelijkheid bieden om het kerstpakket zelf samen te stellen. “Iedereen zoekt uit wat hij zelf wil”, aldus Kogelman. “Je kunt er voor kiezen om een pakket met veelal eten samen te stellen, maar het kan ook zijn dat je iets uitzoekt waar je langer plezier van hebt.”

Naast het zelf samenstellen van het kerstpakket, is een kerstmarkt een leuk uitje voor het personeel. “Je bent met het hele personeel op stap”, vertelt Kogelman. Is er een betere voorbereiding op de kerstdagen denkbaar?”

Wil je je aanmelden voor deze kerstmarkt? Dat kan nog tot 30 november. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je contact opnemen met Frans Kogelman: 06-41831989.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.