kennislunches voor het mkb bij flynth

Flynth houdt Kennislunches in Raalte en Deventer. De FlynthKennisLun-ches zijn korte, intensieve bijeenkomsten waarin, naast kennisoverdracht, ook de interactie tussen de aanwezige ondernemers en adviseurs centraal staat. MKB-ondernemers die meer willen weten over de Werkkostenregeling en de Wet Werk en Zekerheid nodigt Flynth advi-seurs en accountants van harte uit bij een van de FlynthKennisLunches© in december. Op maandag 1 december bij Flynth in Raalte of woensdag 3 december bij Flynth in Deventer. De bijeenkomsten duren van 12.00 uur tot 14.00 uur.

Uiterlijk 1 januari 2015 moeten ondernemers gebruik gaan maken van de zogenaamde werkkostenregeling. Dat betekent dat talrijke regelingen, op grond waarvan een ondernemer het personeel – bijvoorbeeld een kerstpakket, representatievergoeding of personeelsfeestjes – fiscaal vriendelijk mag verstrekken, ophouden te bestaan.

Doe je als ondernemer niets? Dan kan je met 80% eindheffing te maken krijgen. Tijdens de FlynthKennisLunches© worden er tips en handreikingen gegeven om de WKR per 1 januari in te kunnen voeren.

De WWZ is inmiddels aangenomen, deze bevat onder meer aanpassingen van de WW, het ontslagrecht, de bescherming van flexwerkers en de regels betreffende tijdelijke arbeids-overeenkomsten.

Per 1 januari en 1 juli 2015 worden alle nieuwe spelregels ingevoerd. Elke werkgever wordt met deze veranderingen geconfronteerd. Maar wat gaat er precies veranderen? Wat is de impact daarvan? Welke maatregelen moeten er genomen worden om zo goed mogelijk in te spelen op al deze wijzigingen? Op deze en andere vragen wordt ingegaan tijdens de Flyn-thKennisLunches©.

Deelname aan de FlynthKennisLunch is kosteloos en voor een lunch wordt gezorgd. Je kunt je aanmelden via raalte@flynth.nl of telnr. 0572 – 32 82 00.

De lunch op maandag 1 december vindt plaats bij Flynth Raalte aan Arkelstein 1. De lunch op woensdag 3 december is in Deventer aan de Bergweidedijk 4.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.