Home / archiefcentraal / kemper presenteert fotoboek ribs en blues

kemper presenteert fotoboek ribs en blues

Het boek met foto’s van bezoekers van Ribs & Blues die fotograaf Stefan Kemper heeft gemaakt, wordt op zaterdag 29 november gepresenteerd. Dat gebeurt op een speciale benefietavond in de Gouverneur in Raalte.

De opbrengst van het boek en de benefietavond komen volledig ten goede van de AVL Foundation. Dat fonds richt zich op onderzoek naar kanker. Om extra geld in te zamelen, kun je tijdens de benefietavond nummers aanvragen. Per nummer kost dat 1 euro.

Tijdens Ribs & Blues had Kemper een speciale studio ingericht achter het podium. Kemper trok in zijn project op met William Benitez. Benitez is al langer bezig met het inzamelen van geld voor de AVL Foundation. Om zijn actie kracht bij te zetten, liet Benitez in juni zijn forse bos dreadlocks van zijn hoofd scheren.

Het boek, negentig pagina’s dik en een kleine vijftig portretten rijk, kost 19,95 euro en is te bestellen via info@stefankemper.nl . Het streefbedrag van de was 7000 euro. Afgelopen weekend stond de teller al op 6830 euro. Of de ambities bijgesteld worden? “Ik zeg, we gaan voor een getal met 5 cijfers,” aldus Stefan Kemper.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.