kemper presenteert boek op benefietavond

The no dreadlock story, het boek met foto’s van bezoekers van Ribs & Blues die fotograaf Stefan Kemper heeft gemaakt, is zaterdag officieel gepresenteerd. Dat gebeurde op een speciale benefietavond in de Gouverneur in Raalte. De opbrengst van het boek en de benefietavond komen volledig ten goede van de AVL Foundation. Dat fonds richt zich op onderzoek naar kanker. Om extra geld in te zamelen, kon je tijdens de benefietavond nummers aanvragen. Per nummer betaalde de bezoeker een euro.

Tijdens Ribs & Blues had Kemper een speciale studio ingericht achter het podium. Kemper trok in zijn project op met William Benitez. Benitez is al langer bezig met het inzamelen van geld voor de AVL Foundation. Om zijn actie kracht bij te zetten, liet Benitez in juni zijn forse bos dreadlocks van zijn hoofd scheren.

Het boek, negentig pagina’s dik en een kleine vijftig portretten rijk, kost 19,95 euro en is te bestellen via info@stefankemper.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.