jong eagles komt niet uit in kampioenspoule

Jong Go Ahead Eagles heeft met 2-3 verloren van de beloften van Fortuna Sittard. De manschappen van Kick Maatman kunnen door de nederlaag het meestrijden in de kampioenspoule uit het hoofd zetten. Jong Go Ahead blijft op een vijfde plek en dus voorlaatste staan.

De wedstrijd tussen Eagles en Fortuna Sittard werd gespeeld in Bathmen in plaats van Twello. In Bathmen beschikt men over goede veldverlichting en dat is nodig in verband met het vroeg donker worden. Alsof het zo moest zijn, viel juist in Bathmen de verlichting tot twee keer toe uit, waardoor het duel onderbroken moest worden.

De start van de wedstrijd verliep voor Jong Go Ahead Eagles al net zo slecht. Binnen tien minuten stonden de bezoekers uit Limburg met 0-2 voor. Eagles kwam echter goed terug door doelpunten van Jules Reimerink en Alex Schalk (strafschop).

Een half uur voor tijd zorgde Zlatko Zejnilovic er alsnog voor dat zijn ploeg de eerste overwinning van dit seizoen op naam kon schrijven. Ondanks een slotoffensief van Eagles, waarin Maatman Amevor het laatste kwartier spits maakte, kwam Eagles niet meer langszij.

Met negen gespeelde duels bezit Eagles 10 punten. Vitesse en AZ vallen niet meer te achterhalen voor de Deventenaren, waardoor ze niet uit mogen komen in de kampioenspoule. Voor Fortuna Sittard geldt hetzelfde, de Limburgers staan laatste en dus nog lager dan Go Ahead Eagles.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.