Home / archiefcentraal / jeugdschaakkampioenschap in raalte

jeugdschaakkampioenschap in raalte

In Raalte wordt op 17 november een begin gemaakt met het jeugdschaakkampioenschap voor de hele gemeente. Alle jonge schakers tot 14 jaar, uit de hele gemeente Raalte, worden uitgenodigd zich hiervoor op te geven.

In de afgelopen periode hebben veel jongens en meisjes uit Raalte en omstreken, meegedaan met schaaklessen die gegeven zijn door de Schaakclub Raalte. In Mariënheem speelde een groep van achttien leerlingen en in Raalte waren zesentwintig jonge schakers actief.

Daarnaast zijn er nog de kinderen die op een andere manier hebben leren schaken. Ook beschikt de schaakclub over een jeugdafdeling. Deze grote groep schakers doet verwachten dat de organisatie van het kampioenschap op een groot deelnemersveld kan rekenen.

De wedstrijden worden gespeeld op 17, 24 november, 1 en 8 december. Steeds van 15.45 uur tot 16.45 uur op basisschool “Oostenwind”, Monumentstraat in Raalte. Deelname is gratis.

Opgeven kan via j.mocking@vodafonethuis.nl

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Home / archiefcentraal / jeugdschaakkampioenschap in raalte

jeugdschaakkampioenschap in raalte

In Raalte wordt op 17 november een begin gemaakt met het jeugdschaakkampioenschap voor de hele gemeente. Alle jonge schakers tot 14 jaar, uit de hele gemeente Raalte, worden uitgenodigd zich hiervoor op te geven.

In de afgelopen periode hebben veel jongens en meisjes uit Raalte en omstreken, meegedaan met schaaklessen die gegeven zijn door de Schaakclub Raalte. In Mariënheem speelde een groep van achttien leerlingen en in Raalte waren zesentwintig jonge schakers actief.

Daarnaast zijn er nog de kinderen die op een andere manier hebben leren schaken. Ook beschikt de schaakclub over een jeugdafdeling. Deze grote groep schakers doet verwachten dat de organisatie van het kampioenschap op een groot deelnemersveld kan rekenen.

De wedstrijden worden gespeeld op 17, 24 november, 1 en 8 december. Steeds van 15.45 uur tot 16.45 uur op basisschool “Oostenwind”, Monumentstraat in Raalte. Deelname is gratis.

Opgeven kan via j.mocking@vodafonethuis.nl

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.