inloopavond over plannen aldi

De gemeente Raalte houdt op 12 november een inloopavond over de uitbreidingsplannen van de Aldi. De avond duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur en wordt gehouden in de Leeren Lampe. Tijdens de avond wordt een toelichting gegeven op het plan. Er wordt geen presentatie gehouden, belangstellenden zijn van harte welkom om binnen te lopen op een voor hen gunstig tijdstip.

Als de gemeenteraad de plannen goedkeurt, wordt hiermee een uitbreiding van de huidige winkelruimte mogelijk gemaakt. De huidige winkelruimte voldeed niet meer aan de eisen die worden gesteld aan een Aldi-discountsupermarkt. In het centrum zijn geen panden beschikbaar die voldoen aan de vereisten van een moderne supermarkt.

Gekozen is voor uitbreiding op de huidige locatie. Om een kwalitatief hoogwaardige en ruimere winkel te creëren, wordt de supermarkt iets verplaatst. Daarvoor komt een nieuwe entree aan de Molenhof. Aan de Molenhofzijde komt daardoor een ruimte beschikbaar van ruim 400 m2 voor een nieuwe winkel. Hiervoor heeft de initiatiefnemer een nieuwe gebruiker gevonden.

Boven het nieuwe gedeelte van Aldi worden zeven appartementen gerealiseerd in het middeldure en dure huursegment. Om deze uitbreiding te realiseren worden drie oudere panden aan de Schapenstraat gesloopt. Aan de kant van de Schapenstraat komt op de huidige plek een inpandige los- en laadruimte die wordt afgesloten bij laden en lossen.

Het plan ligt ter inzage van donderdag 6 november tot woensdag 17 december.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.